Csapra szerelhető víztisztítók

A csapra szerelhető víztisztítók megbízható vízminőséget, hatékony védelmet jelentenek a csapvízben leggyakrabban előforduló szenyeződésekkel szemben. Egyszerűen kezelhető, alacsony költséggel üzemeltehető víztisztító megoldások, amelyeket szakember segítsége nélkül, egyszerűen, házilag beüzemelhet és karbantarthat.

A legkisebb változatok -a csapszűrők- kis helyet foglalnak el és közvetlenül a csaptelep kifolyó csövén helyezkednek el. Az asztali változatok a konyhapulton helyezhetők el és egy adapter segítségével csatlakoznak a csaptelephez.

Rendezés:
Termékek
Áruátvétel / Szállítás
Kérdések és Válaszok

Hogyan tudom a megfelelő víztisztító készüléket kiválasztani?

Meddig biztosítják a webáruházban vásárolt víztisztító termékhez a szűrőbetéteket, alkatrészeket?

Az átlagosnál jóval kevesebb vizet fogyasztunk, ebben az esetben milyen időközönként kell szűrőbetétet cserélni?

Házilag, saját kezűleg szeretném beszerelni és karbantartani a víztisztítót. Ebben az esetben is érvényes marad a garancia?

Kosár
Bankkártyás fizetés

Már bankkártyájával is fizethet webáruházunkban. 

PayU vásárlói tájékoztató

Kapcsolat

Kövesse friss híreinket
 
Ügyfeleink írták

A mosdó csapra vásároltuk a készüléket és be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Azóta nem kell a klórt szagolni a reggeli mosdásnál. A legnagyobb meglepetést azonban azzal okozta, amikor elvittük a nyaralásunkra, ahol büdös ihatatlan víz folyt a csapból. A kis berendezés ezt is hibátlanul megoldotta, egyetlen flakon vizet sem kellett vásárolnunk.

István,  Point Faucet csapszűrőt vásárolt

Szeretem, mert nem kell hazakocsiznom a sok vizet. Pár forintba kerül egy liter tiszta víz. Olcsó, kényelmes és egyedül ki tudom cserélni a szűrőt. Elégedett vagyok vele.

Anna Aquafilter FH2000 csapszűrőt vásárolt

Karácsonyra vásároltam barátnőmnek a kancsót és röviddel ezután magamat is megleptem eggyel. Sugárzik róla a minőség, valóban igényes termék. Finomabb és szebb teákat készítek belőle. Sajnálom, hogy Magyarországon még nem veszik vissza és nem hasznosítják újra az elhasznált szűrőbetéteket.

Claudia Brita Elemaris XL Meter vízszűrő kancsót vásárolt