Teszt nanobar Elfogadom
Termékek Menü

Újévi életmód váltó akció

Új év kezdődik, ami remek alkalom arra, hogy felülvizsgáld szokásaidat és lecseréld a régieket új, egészséget és jó közérzetet hozó szokásokra.  

Ha szeretnél jobb egészséget és energikusabb napokat, akkor fontos, hogy elegendő mennyiségű és minőségű vizet fogyassz a megfelelő módon. 

Összeállítottunk 4 újévi ajánlatot. amelyekkel otthonodban mindig tiszta, friss ivóvized lehet. Ha szeretnél mégtöbbet kihozni a víz nyújtotta lehetőségekből, válassz a víztisztító+hidrogénes vízkészítő csomagokból.

A víztisztítókkal othonodban cipekedés és rengeteg üres palack nélkül juthatsz a nélkülözhetetlen jó minőségű ivóvízhez és ráadásként évente több tízezer forintot takaríthatsz meg az ásványvíz vásárlással összehasonlítva.

Ha a tisztított vizet még hidrogénnel is dúsítod, akkor antioxidáns víz lesz a végeredmény, ami segítheti gyógyulásodat, jó hatással van a közérzetedre és általános egészségi állapotodra.    

A hidrogénes vízről itt olvashasz bővebben.

Az alábbi forrásokból is tájékozódhatsz, ahol számos kutatási eredményt találsz: http://www.molecularhydrogenstudies.com/ és http://www.molecularhydrogeninstitute.com/#

 

 

 

 

 

 

 

Rendezés: