Teszt nanobar Elfogadom
Termékek Menü

Aquafilter Excito-CL szűrőgarnitúra (4db-os)

Ár:
10.980 Ft
Az Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 4db-os szűrőgarnitúrája, melyet átlagos háztartási használat mellett 6 havonta szükséges cserélni.

Várható szállítási idő

Házhozszállítás
GLS futárszolgálat
1-2 munkanap
Átvevőpontra szállítás
GLS Csomag Pont
2-3 munkanap
Átvevőpontra szállítás
Pick Pack Pont
2-3 munkanap

Leírás és Paraméterek

Az Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 4db-os szűrőgarnitúrája, amely az alábbi szűrőegységekből áll:

AIPRO-1M-CL 5 mikronos szűrésfinomságot biztosító polipropilén szálból készült szűrőbetét. Eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket, mint rozsda, homok, iszap stb.

AISTRO-L-CL Ioncserélő gyantával töltött egység, amelynek csökkenti a víz keménységét, ezáltal a vízkövesedést. Az egíységben lévő gyanta a vízben lévő kálcium és magnézium ionok egy részét nátriumra cseréli, így csökkenti a vízkövesedést a tisztított vízzel használt edényeken, 

FCCBL-S-CL Magas minőségű bitumenes és kókuszhéjból aktivált aktív szén keveréke, amely speciális, nehézfémeket eltávolító hatóanyaggal van kiegészítve. A szűrőbetét eltávolítja a vízben lévő klórt, szerves anyagokat, szagokat, mellékízeket és a különböző kőolaj származékokat, valamint lecsökkenti a tisztított víz ólom, réz, higany és stroncium tartalmát. A finom aktív szén szemcsék lehetővé teszik, hogy a szűrőbetét a mechanikai szennyeződések egy részét is eltávolítsa.

AICRO-AB A legkiválób minőségű kókuszhéjból készített aktív szén granulátum szűrő, amely az Aquafilter által kifejlesztett Bacinix technológia révén hatékony antibakteriális hatással is bír. A szűrőbetét az utolsó egységként eltávolítja a a tisztítás után esetleg megmaradt szag és ízmaradbányokat, illetve klórszármazékokat. 

A szűrőbetétek mindegyike úgynevezett in-line egység, amely jelentősen leegyszerűsíti a szűrőcsee folyamatát. A szűrőcsere alkalmával a szűrőegységek végén lévő csatlakozókat kell az új patronokra felszerelni, majd csatlakoztatni hozzá a csővezetéket.

A szűrőgarnitúra háztartási használat esetén 6 havonta cserélendő. 

 

 

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 04.
Szeretjük, a vízben maradnak az ásványi anyagok. Azért válaasztottam ezt a terméket.
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 18.
Könnyen cserélhető, jó minőségű szűrők, kellemes lúgos ízű vizet ad.

Hasonló termékek

Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 5 db-os komplett szűrőgarnitúrája amelyet 12 havonta szükséges kicserélni.
18.780 Ft