Aquafilter Excito-CL szűrőgarnitúra (4db-os)

Aquafilter Excito-CL szűrőgarnitúra (4db-os) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Az Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 4db-os szűrőgarnitúrája, melyet átlagos háztartási használat mellett 6 havonta szükséges cserélni.
Leírás és Paraméterek

Az Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 4db-os szűrőgarnitúrája, amely az alábbi szűrőegységekből áll:

AIPRO-1M-CL 5 mikronos szűrésfinomságot biztosító polipropilén szálból készült szűrőbetét. Eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket, mint rozsda, homok, iszap stb.

AISTRO-L-CL Ioncserélő gyantával töltött egység, amelynek csökkenti a víz keménységét, ezáltal a vízkövesedést. Az egíységben lévő gyanta a vízben lévő kálcium és magnézium ionok egy részét nátriumra cseréli, így csökkenti a vízkövesedést a tisztított vízzel használt edényeken, 

FCCBL-S-CL Magas minőségű bitumenes és kókuszhéjból aktivált aktív szén keveréke, amely speciális, nehézfémeket eltávolító hatóanyaggal van kiegészítve. A szűrőbetét eltávolítja a vízben lévő klórt, szerves anyagokat, szagokat, mellékízeket és a különböző kőolaj származékokat, valamint lecsökkenti a tisztított víz ólom, réz, higany és stroncium tartalmát. A finom aktív szén szemcsék lehetővé teszik, hogy a szűrőbetét a mechanikai szennyeződések egy részét is eltávolítsa.

AICRO-AB A legkiválób minőségű kókuszhéjból készített aktív szén granulátum szűrő, amely az Aquafilter által kifejlesztett Bacinix technológia révén hatékony antibakteriális hatással is bír. A szűrőbetét az utolsó egységként eltávolítja a a tisztítás után esetleg megmaradt szag és ízmaradbányokat, illetve klórszármazékokat. 

A szűrőbetétek mindegyike úgynevezett in-line egység, amely jelentősen leegyszerűsíti a szűrőcsee folyamatát. A szűrőcsere alkalmával a szűrőegységek végén lévő csatlakozókat kell az új patronokra felszerelni, majd csatlakoztatni hozzá a csővezetéket.

A szűrőgarnitúra háztartási használat esetén 6 havonta cserélendő. 

 

 

 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat