Teszt nanobar Elfogadom
Termékek Menü

Aquafilter Excito-CL szűrőgarnitúra (5db-os komplett)

Ár:
18.780 Ft
Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 5 db-os komplett szűrőgarnitúrája amelyet 12 havonta szükséges kicserélni.

Várható szállítási idő

Házhozszállítás
GLS futárszolgálat
1-2 munkanap
Átvevőpontra szállítás
GLS Csomag Pont
2-3 munkanap
Átvevőpontra szállítás
Pick Pack Pont
2-3 munkanap

Leírás és Paraméterek

Az Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 4db-os szűrőgarnitúrája, amely az alábbi szűrőegységekből áll:

AIPRO-1M-CL 5 mikronos szűrésfinomságot biztosító polipropilén szálból készült szűrőbetét. Eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket, mint rozsda, homok, iszap stb.

AISTRO-L-CL Ioncserélő gyantával töltött egység, amely csökkenti a víz keménységét, ezáltal a vízkövesedést. Az egységben lévő gyanta a vízben lévő kálcium és magnézium ionok egy részét nátrium ionokra cseréli, így csökkenti a vízkövesedést a tisztított vízzel használt edényeken, és háztartási gépekben.

FCCBL-S-CL Magas minőségű bitumenes és kókuszhéjból aktivált aktív szén keveréke, amely speciális, nehézfémeket eltávolító hatóanyaggal van kiegészítve. A szűrőbetét eltávolítja a vízben lévő klórt, szerves anyagokat, szagokat, mellékízeket és a különböző kőolaj származékokat, valamint lecsökkenti a tisztított víz ólom, réz, higany és stroncium tartalmát. A finom aktív szén szemcsék lehetővé teszik, hogy a szűrőbetét a mechanikai szennyeződések egy részét is eltávolítsa.

AIFIR 100 vagy 200 A legújabb fejlesztésű lúgosító ionizáló patronok, amelyek megemelik a tisztított víz PH értékét, valamint lecsökkentik az ORP értéket egészen  minusz 100-200 mV szintre. A lúgos alacsony ORP értékű víz semlegesíti a káros szabadgyököket, segít a szervezetnek visszanyerni a PH egyensúlyt. 

AICRO-AB A legkiválób minőségű kókuszhéjból készített aktív szén granulátum szűrő, amely az Aquafilter által kifejlesztett Bacinix technológia révén hatékony antibakteriális hatással is bír. A szűrőbetét az utolsó egységként eltávolítja a a tisztítás után esetleg megmaradt szag és ízmaradbányokat, illetve klórszármazékokat. 

A szűrőbetétek mindegyike úgynevezett in-line egység, amely jelentősen leegyszerűsíti a szűrőcsee folyamatát. A szűrőcsere alkalmával a szűrőegységek végén lévő csatlakozókat kell az új patronokra felszerelni, majd csatlakoztatni hozzá a csővezetéket.

A szűrőgarnitúra háztartási használat esetén 12 havonta cserélendő. 

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 02.
Idén lesz 4 éve, hogy ezt a víztisztító berendezést használjuk egy 73 méteres fúrt kútról táplálkozó házi vízműhöz.
A 12 havonta cserélendő szűrők remekül teszik a dolgukat, finom iható vizet varázsolnak a poharunkba.
Amit szívesen fogadnék, az a használt patronok visszaváltása, vagy legalább leadható, postázható lenne, abban a tudatban, hogy esetleg újra lesznek hasznosítva, s így a szűrők beltartalma talán a megfelelő hulladéktárolókba kerül és nem a kommunális közé. (a helyi városellátó nem szállítja el például szelektív hulladékként sem)
Amennyiben van ilyen visszavételi lehetőség, kérem jelezzék a holnapon! A 4 pontot ennek hiányossága okán adtam.

Hasonló termékek

Az Aquafilter Excito-CL víztisztító készülék 4db-os szűrőgarnitúrája, melyet átlagos háztartási használat mellett 6 havonta szükséges cserélni.
10.980 Ft