Termékek Menü

Blue 2in1 Start szűrőbetét

Ár:
1.580 Ft

Blue 2in1 asztali víztisztító készülék alap szűrőbetétje, amely megbízható vízminőséget biztosít a csapvízben leggyakrabban előforduló szennyeződések jelenléte esetén.

Várható szállítási idő

Házhozszállítással
MPL futárszolgálat
1-2 munkanap
MPL Posta Pont
Postára szállított csomag
2-3 munkanap
Pick Pack
Pont
2-3 munkanap

Leírás és Paraméterek

Kivitel

A Blue 2in1 asztali víztisztító készülék alap szűrőbetétje, amely kiváló eredményt nyújt a csapvízben leggyakrabban előforduló szennyeződések eltávolításában. 

A Blue 2in1 készülék mellett más szabványos 10"-os asztali és beépíthető víztisztítókhoz is alkalmazható. A filter gyártója, Aquafilter (USA/EU)

 

Hatékonyság

Két lépcsőben tisztítja meg a csapvizet.

Mechanikai szűrés: Először egy 5 mikronos finomságú polipropilén tekercs paláston halad át a víz, amely felfogja a lebegő, szilárd szennyeződéseket, mint rozsda, homok iszap.

Aktív szén szűrés: Ezt követően a granulált aktív szén rétegen folyik át a tisztítandó víz, amely megköti a szabad klórt 90% feletti hatásfokkal, eltávolítja a veszélyes klórszármazékokat és a szerves szennyeződéseket, amelyek rossz szagokat és mellékízeket okoznak. 

 

Karbantartás

A szűrőbetétet 3-6 havonta kell kicserélni, ezalatt legfeljebb 2.500 - 3000 liter víz tisztítható meg vele. A szűrőcserével együtt el kell végezni a víztisztító szűrőházának fertőtlenítését is, amely a szűrőbetéthez mellékelt útmutatóval és fertőtlenítő csomaggal egyszerűen megoldható.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 12.
5-6 éve vásárolom a szűrőt, nagyon meg vagyok elégedve, nagyon gyors a kiszállítás is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 17.
Kb.6 éve rendszeresen vásároljuk a szűrőt. Tökéletesen meg vagyunk elégedve vele! Ajánlom mindenkinek!! ;)

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Megbízható, egyszerűen kezelhető csapra szerelhető ivóvíztisztító üdítően kedvező áron.

11.990 Ft 8.990 Ft

Hasonló termékek

Blue 2in1 asztali víztisztító készülék továbbfejlesztett szűrőbetétje, amely megbízható vízminőséget biztosít a leggyakrabban előforduló szennyeződések-, továbbá fémek-, nehézfémek jelenléte esetén is.

1.980 Ft
Blue 2in1 asztali víztisztító különleges összetételű, több komponensű szűrőbetétje, amellyel nagyobb víztisztítókat idéző szűréshatékonyság érhető el.
2.980 Ft