Aquaspirit KDF zuhanyszűrő

Aquaspirit KDF zuhanyszűrő Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
11.250 Ft (8.858 Ft + ÁFA)

Többlépcsős fürdővíz tisztító szűrő, amely könnyen felszerelhető minden zuhanycsatlakozóra és a zuhanypanelekre is. Használatával a fürdővíz megtisztítható azoktól a szennyeződésektől, amelyek a legtöbb bőrbetegségünket okozzák.

Nélkülözhetetlen kelléke minden háztartásnak, ahol kicsi gyermekek vannak.

Leírás és Paraméterek

Hatékonyság

1, KDF formula


Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. A redox folyamatnak köszönhetően a nehézfémek és más oldott anyagok vízben oldódó kationjainak 98%-a szűrhető ki. Az, hogy milyen százalékban tisztítható meg a víz, több tényezőtől függ, azonban általánosságban elmondható, hogy a zuhanyvízből a klór 90-95%-a távolítható el. Melegebb víz átfolyásánál nagyobb, hidegebb víz átfolyásnál kisebb a klór eltávolítás hatékonysága!

1991-ben az Amerikai Környezetvédő Hivatal /EPA/ „baktériumírtó készüléknek” nevezte el a KDF formulát, mivel felismerték, hogy szénszűrővel alkalmazva megöli a baktériumokat.

2, kálciumszulfit réteg

A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

3,szénszűrő egység

Az aktív szénszűrő réteg kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl: baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

Az aktív szénszűrő alkalmas a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, valamint a klór megkötésére is, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen.

Teljesítmény: A készülék számottevően nem csökkenti a zuhanyvíz nyomását. A zuhanyszűrőt maximum 60 celsius fok hőmérsékletű fürdővíz szűrésére tervezték.

Az indulókészlet tartalmazza a szűrőházat, szűrőbetétet, két könyökidomot, tömítéseket, amelyek segítségével a készülék minden fürdőszobai környezetbe könnyen beilleszthető.

A szűrőbetét hatásfoka 40.000,- liter fürdővíz megtisztítása után csökkenni kezd, ezért javasoljuk a fenti mennyiség szűrését követően lecserélni.

Ez a mennyiség egy átlagos, négyfős háztartás 6-12  hónapos fürdővízfogyasztásának felel meg.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2011. 12. 07.

Nagyon megvagyok elégedve úgy a zuhanyszűrővel, mint a víztisztító berendezéssel.

Fürdés után nem húzódik a bőröm ez kellemes érzés.
Csak tisztított vizet iszom, még a munkahelyemre is beviszem. Nincs gondom az ásványvizek hazacipelésével, tárolásával a göngyölegek szelektív gyűjtőbe való hordásával.
Jobb ízű az ételem, szebbek az edényeim. Nagyon, nagyon jó ez így.
| 5 / 5 csillag!
2011. 11. 29.

Könnyen, egyszerűen ki tudtam cserélni a szűrőbetétet, mint ahogy az egész szűrő felszerelését is probléma nélkül megoldottam. Tényleg nagyon egyszerű!
Kipróbáltam a kutyánkkal, hogy a tisztított és a "sima" víz közül melyiket
választja: tényleg a szűrt vizet itta meg, pedig felcseréltem még az itató és etető tálját is.
Mióta használjuk a szűrőt, nem érzem zuhanyozás közben, hogy klórszaggal telik meg a fürdőszoba. Nekem bevált, ajánlottam ismerősöknek is, de ők sajnos jobban hisznek a szteroidos krémeknek, meg a gyógyszeriparnak. Talán próbafürdést kellene tartanom a lakásomban...? A berendezést kölcsön biztos nem adom, mert nekem és a családomnak szüksége van rá.
A szűrőt egyébként a 7 éves kislányom miatt vettük meg, akinek nagyon érzékeny a bőre. A problémák nem szűntek meg teljesen, de mérséklődtek.

Sok siker a jövőre!
Tisztelettel:
H. Adrienn
| 5 / 5 csillag!
2011. 11. 29.

A zuhanyszűrővel nagyon meg vagyunk elégedve. A fiaim ekcémásak. A szűrő beszerelése
előtt a gyógyszertári mosakodókrém és a méregdrága ekcémás testápoló kenőccsel együtt is a bőrük állandóan száraz, kiütéses volt. Fél éve használjuk ezt a szuper szerkezetet és azóta a fiúknak kb. 10 naponta kell a méregdrága testápolóval kenekedni. Nagyon köszönjük a lehetőséget, nyitottak vagyunk a különböző más lehetőségekre is.
| 5 / 5 csillag!
2011. 11. 29.

Nagyon elégedettek vagyunk vele: kislányom 4 hónapos és nagyon száraz, érzékeny
bőrű, amióta használjuk, a víz nem irritálja, nem kell őt megfosztanunk a hosszabb
idejű lubickolástól. Szívesen továbbajánlom majd másoknak is.

További sok sikert az
értékesítéshez!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat

Utoljára ezt nézte