Teszt nanobar Elfogadom
Termékek Menü

Blue 2in1 csapra szerelhető víztisztító Ezüst-Kdf-Aktív szenes szűrőbetéttel

Ár:
12.980 Ft
9.790 Ft
Kedvezmény: 25%

Megbízható, egyszerűen kezelhető csapra szerelhető ivóvíztisztító üdítően kedvező áron.

Várható szállítási idő

Házhozszállítás
GLS futárszolgálat
1-2 munkanap
Átvevőpontra szállítás
GLS Csomag Pont
2-3 munkanap
Átvevőpontra szállítás
Pick Pack Pont
2-3 munkanap

Leírás és Paraméterek

Szeretne klórmentes, tiszta csapvizet inni, de nem akar tízezreket költeni egy víztisztítóra?

Ismerjen meg egy különösen gazdaságos megoldást, amely

- hatékonyan megtisztítja a csapvizet a gyakran előforduló, zavaró szennyeződésektől,
-a palackozott vizek árának kevesebb, mint egytizedéért -mindössze 1-2 forintért- állít elő 1 liter tiszta ivóvizet
-néhány perc alatt, szakember nélkül üzembe helyezhető

Mit tisztít ki a csapvízből?

Hatékonyan eltávolítja a csapvízben leggyakrabban előforduló, zavaró szennyeződéseket.
- kiszűri a csapvizből az úszkáló, lebegő, zavarosságot okozó mechanikai szennyeződéseket, mint pl. homok, iszap, rozsda.
- közel 100% hatásfokkal eltávolítja a szabad klórt és a klórszármazékokat.
- megszünteti a kellemtlen szagokat, eltávolítja a mellékízeket.
- a KDF hatóanyag csökkenti a víz fém-, nehézfém tartalmát.
- az ezüstöt védelmet nyújt a szűrőbetétnek a baktériunok elszaporodása ellen. 

A Blue 2in1 víztisztító nem vonja ki a vízben lévő ásványi anyagokat és nyomelemeket.

Hogyan működik?

A konyhai csaptelepre kell rögzíteni a készülék adapterét, amelyen állítható, hogy éppen tisztított, vagy tisztítatlan vizet szeretne. Így csak akkor használja a víztisztítót, amikor valóban tiszta vízre van szüksége. Egyszerűen, néhány perc alatt felszerelhető.

Hogy kell karban tartani és mennyibe kerül majd az üzemeltetése?

A karbantartások házilag elvégezhetők, szerelő segítsége nélkül.

A szűrőbetéteket 3-6 havonta kell cserélni.

Mit kap a csomagban?

Mindent, ami a víztisztító beszereléséhez és üzemeltetéshez szükséges.

-víztisztító egységet, az alap szűrőbetéttel
-tartós acél adaptert a csatelephez való csatlakoztatáshoz
-vezetéket
-magyar nyelvű beszerelési útmutatót

 

Előnyök / Hátrányok a versenytársakohoz képest

Előnye, hogy szűrőbetétje egy 10"-os szűrőházban van elhelyezve, amely egy igen elterjedt, széles körben alkalmazott szabvány. Többféle összetételű, minőségű és árfekvésű szűrőbetét vásárolható hozzá. A szűrőbetétei jellemzően olcsóbbak, mint más típusokhoz. 

Hátránya, hogy a karbantartások alkalmával el kell végezni a készülék házának fertőtlenítését, valamint nagy erő szükséges a szűrőház kinyitásához.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Nem csak értékesítjük a víztisztítót, hanem folyamatosan gondoskodunk vásárlóink készülékének zavartalan üzemeltetéséről a szűrőbetétek és az alkatrészek utánpótlásáról.

Figyelemmel kísérjük, hogy mikor kell szűrőt cserélnie víztisztítójában és erről időben értesítjük.

Hogyan juthat hozzá?

Tegye a kosárba a terméket majd adja meg a kiszállításhoz szükséges adatokat, vagy ha Önnek kényelmesebb, esetleg további kérdései vannak, rendelje meg telefonon, munkanapokon 9-17 óra között a 06(1)283-1374 telefonszámon.

Rendelje meg most, és 2 munkanapon belül futárszolgálattal házhozszállítjuk vagy 3 munkanapon belül a kiválasztott GLS csomagpontra vagy Pick Pack Pontra szállítjuk a víztisztítót Magyarország teljes területén. 

Válassza a személyes átvételt 1204 Budapest, Igló utca 5. szám alatti szaküzletünkben, ahol a készülék megtekinthető és kipróbálható vásárlás előtt. 

Kérdése van ?

Ha a Blue 2in1 asztali víztisztítóval kapcsolatban kérdése van, Hívja munkatársunkat a 06-1-2831374 vagy a  06-20-3834072 telefonszámon !
A termékleírások mellett szereplő képek illusztrációk és részleteiben különbözhetnek a kiszállított terméktől.
 

Vélemények

4.74
34 értékelés
5
(26)
4
(7)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 12.
Nagyon hasznos, megbízható termék, most is ezt a típust választottam a családom számára. Teljes mértékben megfelel az igényeinknek, a vízszűrő betét könnyen, gyorsan cserélhető benne, és az utánrendelés is teljesen oké.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 08.
A víz íze tökéletes ami eddig bűzlött a klórtól .Egyedül a vezeték lehetne hosszabb mert nem tudom a csapot elfordítani hogy a túlsó medencébe is tudjak vizet engedni csak úgy ha a víztisztítót is oda viszem.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 04.
Még kissé korai megalapozott véleményt mondani, de az már bizonyos, hogy felszereléskor forgatni kellett a szűrőt a tömlő csavarodása miatt. Ahogy rányitottam a csapot ott is folyt a víz ahol nem kellett volna. A mellékelt szerszámmal utánahúztam a házat és a csöpögés megszűnt, de szerintem az ellenfogáshoz se ártana valamilyen szerszám mert a konyha nem műhely ahol kéznél van a satu. Amúgy jól szűr a berendezés a klóros szag megszűnt.
| 4 / 5 csillag!
2019. 03. 04.
Elégedett vagyok a szerkezettel. Eltekintve attól, hogy a felszereléskor az egész szűrőt forgatni kell a tömlő megcsavarodása miatt és a szűrőházat utána kellett húzni mert folyt belőle a víz. A szereléshez szükség lenne egy ellenfogó szerszámra is mert kézzel ellentartani szinte lehetetlen.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 24.
Az Iskolánkban a tanári szoba ivóvizének a minősége óriásit javult. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 23.
Jó ár-érték arány! Jó minőség! Kettőt is vettem eddig!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 31.
Nekem bevált, az iszonyú ízű belvárosi csapvízből csodás tiszta vizet varázsolt. Egyetlen hátránya, hogy a csapból és a szűrőből is fáziskéséssel jön a víz miatta, de hát ilyen a c'est la vie. Két emberre elég, de ennél nagyobb háztartásba biztosan kevés lenne.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 17.
Sokat hezitáltam a víztisztító megvásárlásával kapcsolatban, milyet, honnan stb... de az itt található pozitív értékelések meggyőztek. Nem bántam meg. Valóban egyszerűen beüzemelhető, ár-ér arányban szerintem jó választás. Az ügyintézés gördülékeny. De ami legfontosabb iható a víz, vége az ásványvizezésnek :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 14.
Ár érték aránya megfelelő. Tökéletesen ihatóvá teszi a csapvizet.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 07.
Egy hete vásároltuk meg a víztisztító készüléket megvagyok vele elégedve. Sajnos kifogtunk egy csőtörést a szomszéd utcába így egy hét után elszíneződött a szűrő, majd most szeretnék rendelni tartalék szűrőt! Egyébként tökéletes az íze a víznek. Korábban nekem már volt ilyen szűrőm
. Én számítottam erre a minőségre .Nyugodt szívvel merem ajánlani másoknak is!
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 04.
Még újdonság, de 1 év múlva szívesen véleményezem.. :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 30.
Már négy éve használjuk ezt a tipust. Most az előző (persze más termékkóddal) elhasználódása miatt újrázunk. Már három hete megy az új a Smartfilters CT-1 betéttel, és a legnagyobb megelégedéssel vagyunk a termékek iránt. Folytatódik az előzőekben már megtapasztalt víztisztaság és fogyaszthatóság, főleg az ezüstbetétes vátozat még jobb is, mint az egyszerűbb, amit eddig használtunk. Szerintem jó ár - érték arányos, valamint megfelel a minőségi ivóvízzel szembeni elvárásoknak is! (És nem 75-100 ft/üveg-műanyag palack) Nagy előny, hogy egyszerű a bekötés, illetve a betétcsere!
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Kb 1 hete vásároltam és üzemeltem be az aktív szűrős verziót.Eddig nagyon elégedett vagyok egyelőre be is fejeztem a palackos víz vásárlást! Nálam a fő probléma a hálózati vízzel, hogy van egy kellemetlen mellékíze, ami nagyon zavaró.Most ez a mellékíz a víztisztító beiktatása után eltünt! Azóta csak ezt iszom, hordom magammal a munkahelyre is palackban.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Kb 1 hete vásároltam és üzemeltem be az aktív szűrős verziót. Eddig nagyon elégedett vagyok egyelőre be is fejeztem a palackos víz vásárlást! Nálam a fő probléma a hálózati vízzel, hogy van egy kellemetlen mellékíze, ami nagyon zavaró. Most ez a mellékíz a víztisztító beiktatása után eltünt! Azóta csak ezt iszom, hordom magammal a munkahelyre is palackban.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2018. 09. 22.
Szüleimnek vásároltam, beszerelés egyszerű.A víz tiszta utóízmentes szóval tökéletes.
Szállítás gyors pontos.(Köszönöm)
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 15.
Én szeretem a víz ízét, és messziről kerülöm a túl szűrt, ásványi anyag mentes vizet. Utánaolvastam és aktív szén szűrős mellett döntöttem, és rendeltem egy blue 2in1-et a vizetiszomtól. És milyen jól tettem! Pár nap után elmúlt a fura mellékíz és - az egyébként finom csapvíz - szűrve is finom! Szűrés gondolom jól működik, bár ezt nehéz szubjektíve mrgállapítani. 10 ezer forintot mindenképp megért. Ajánlom a szűrőt is és a webshopot is!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 21.
3 hete vásároltam, nagyon megvagyok vele elégedve, ezért rendeltem belőle még egyet. Teszi a dolgát, a szűrt víznek nem lesz utóíze tőle. Felénk nagyon rossz minőségű a víz, 1 hét alatt a szűrő rozsdabarna lett, így hamarabb érik a cserére, mint 3 hónap, de legalább látom, hogy hatásos.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2018. 05. 17.
Már a sokadik darabot vásároltam meg saját és családom részére. Nagyon szeretjük,el sem tudjuk képzelni az ivást-főzést a tisztított víz nélkül. Az első darab most (kb.6 év szolgálat után) szorult cserére. Ami szokás szerint nagyon korrektül és gyorsan kiszállításra került! Nagyon köszönjük! Maradok hű vásárlójuk,és ajánlom mindenkinek!! ;) :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 11.
Évek óta nem ittam csapvizet,de mióta meg van a szűrő csak azt iszom. Először kicsit furcsa volt,de ma már nagyon örülök,hogy megvettem.Nincs ásványvizes palack!Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 04. 10.
Nagyon segítőkész, írásban gyorsan reagáló ügyfélszolgálat. Átlátható, jól működő honlap, sok fizetési, szállítási opció. A rendelésemnél minden zökkenőmentesen zajlott. Pénteken rendelt termékeim már hétfő reggel fél 10-kor a pick pack ponton voltak. A terméket egy ideje már itt a munkahelyen használjuk, jól funkcionál, megvagyunk vele elégedve, így vettem otthonra is.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2017. 04. 10.
Nagyon segítőkész, írásban gyorsan reagáló ügyfélszolgálat. Átlátható, jól működő honlap, sok fizetési, szállítási opció. A rendelésemnél minden zökkenőmentesen zajlott. Pénteken rendelt termékeim már hétfő reggel fél 10-kor a pick pack ponton voltak. A terméket egy ideje már itt a munkahelyen használjuk, jól funkcionál, megvagyunk vele elégedve, így vettem otthonra is.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 01.
Készüléket párhete vásároltam és a leírásban megadott értékeket hozza,nálunk a csapvíz nem éppen fogyasztásra alkalmas,sok ásványvizet vásároltam.A szűrő beüzemelése után a víz minősége az ásványvíz minőségével szerintem arányos ,így havonta sokat spórolok meg.
Ajánlani tudom minden kinek.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 30.
Több darabot is vásároltam ebből a készülékből. Teljesen elégedett vagyok vele, hiszen alapvetően itthon jó minőségű az ivóvíz, csak néhány anyagot, pl. klórt érdemes eltávolítani, vagy semlegesíteni belőle. Ehhez kiválóak ezek a szűrőkészülékek. A "legdrágább" szűrőbetéttell is olcsónak mondhatni a tisztavíz előállítását. Nem érdemes spórolni ezen.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 19.
Több éve használjuk a terméket, teljes elégedettséggel. A szűrőbetét könnyen, gyorsan cserélhető, a továbbiakban is ennél a típusnál maradunk.
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 23.
Hello!

Már több éve vettem ezt a víztisztítót, csak ivóvíznek, jó döntéseim egyike volt. Külön tetszett hogy nem akart rámsózni nagyobb, drágább kütyüket, egyedül élőként ez a szerkezet pont elég.
| 4 / 5 csillag!
2013. 05. 22.
Nagyon szeretjük, az elvárásainknak teljesen megfelel, egy negatív tapasztalatom van: szűrőbetét cserénél nagyon rá kell cibálni hogy jól tömítsen.
Ezért adok 4 csillagot! Amúgy tökéletes!
| 4 / 5 csillag!
2013. 05. 22.
Nagyon szeretjük, az elvárásainknak teljesen megfelel, egy negatív tapasztalatom van: szűrőbetét cserénél nagyon rá kell cibálni hogy jól tömítsen.
Ezért adok 4 csillagot! Amúgy tökéletes!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2013. 02. 15.
Nagyon szeretjük, egészen más(lágy, selymes) vizet kapunk általa. Amíg nem ismertem, a tévesen egészségesnek vélt PI-vizet ittuk. Itt szeretném megemlíteni, hogy egyáltalán nem így van!!! A víz szerkezetét átalakítja az a "masina", tehát sejtszinten nem ismeri fel a szervezetünk! A Blue 2in1, viszont tökéletes!
| 5 / 5 csillag!
2012. 11. 26.
A termék, amit választottam, minden igényemet kielégítette. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nálunk a víz nagyon hyposzagú volt kellemetlen mellékízzel. Amióta a szűrőt felszereltem, ez megszűnt, szép tiszta vizet ad. Már egyáltalán nem veszünk ásványvizet otthonra és a gyereknek is ezt a vizet adjuk. A boltban a kiszolgálással és információ átadással nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kovács Miklós, Budapest, XX. kerület
| 5 / 5 csillag!
2012. 08. 10.
Vettem egy akciós Aquafilter FHCTF víztisztítót, extra ajándék szűrővel. Sajnos nem zárt jól az elterelő csap, amit a vízcsapra szereltem, ezért felhívtam az eladót. (Vizetiszom.hu) A válaszoló hölgy azonnal megígérte, hogy küld egy másik alkatrészt. Másnap örömteli meglepetés ért, mert szakemberük Ötvös Attila felhívott, majd személyesen megjelent otthonomban és orvosolta a problémát és egy extra tömítés segítségével "ingyen és bérmentve" beüzemelte a készüléket, ami pompásan működik! Ezúttal is köszönöm ezt a ritka, fogyasztóbarát magatartást!
Schedel Andor
| 4 / 5 csillag!
2011. 12. 07.
Amiért vásároltuk azt a célt kiszolgálja, bár van néhány észrevételünk. A víznek a beszerelést követő 2 napban enyhe fertőtlenítő íze volt, ami ezt követően megszűnt. Az átlátszó szűrőház nagyon látványos amíg új a szűrőbetét, de ahogy koszolódik, egyre csúnyább látvány. Noha a víz tökéletes minőségű, 6 hónapig nem tudtuk nézni a koszos betétet, hamarabb kicseréltük. Mindezek mellett megvennénk megint.
| 3 / 5 csillag!
2011. 12. 07.
Jóízű vizet ad a gép. Nekünk világos, napos helyen van ezért a szűrőbetét nyáron volt, hogy bealgásodott. Azt mondták a boltban a közvetlen napsütés miatt van. Mi ezért 3 havonta cserélünk betétet, így tökéletesen működik. Ajánljuk másoknak is.
| 5 / 5 csillag!
2011. 12. 07.
Nekünk nagyon bejött. Nincs több gürizés az ásványvízzel és megtakarítunk legalább húsz harmincezret évente. Azóta anyámnak is vettem egyet.
| 5 / 5 csillag!
2011. 11. 12.
Nagyon szeretem a hattyúkámat, mióta megvettem sokkal több vizet iszom. Azelőtt nem tudtam napi több litert meginni. Azóta már sok barátnőmnek ajánlottam, ők is szeretik a vizét. Amit nem szeretek benne, hogy nekem nehéz a szűrőt szétcsavarni, mindig a fiamat kell megkérnem.

Kapcsolódó termékek

Blue 2in1 asztali víztisztító készülék továbbfejlesztett szűrőbetétje, amely megbízható vízminőséget biztosít a leggyakrabban előforduló szennyeződések-, továbbá fémek-, nehézfémek jelenléte esetén is.

3.380 Ft

Smartfilters CT-1 asztali víztisztító kivételes összetételű szűrőbetétje, amellyel nagyobb víztisztítókat idéző szűréshatékonyság érhető el.

3.480 Ft

Hasonló termékek

Kicsi és hatékony csapszűrő az Aquaphor által szabadalmaztatott különleges szűrési technológiával 1-2 fős háztartások részére.
12.500 Ft 9.490 Ft

A Brita a tőle megszokott kiváló minőséget hozta el ebben a remekbe szabott nagytudású csapszűrőben.

Szemet gyönyörködtető forma és kiváló szűrőképesség. Ingyenes házhozszállítással.

 

 

19.980 Ft

Kis helyigényű, esztétikus, egyszerűen kezelhető víztisztító különösen hatékony Aqualen hatóanyaggal.

Ingyenes házhoz szállítás egész Magyarországon !

23.990 Ft 17.900 Ft