Teszt nanobar Elfogadom
Termékek Menü

Covid-19 aktuális információk

Covid-19 aktuális információk Az alábbi bejegyzésben összefoglajuk a Covid-19 kapcsolatos-, online rendeléseket és a személyes vásárlást érintő intézkedésinket. 

Személyes átvétel 

Üzletünk nyitvatartása

Üzletünk a jelenleg érvényben lévő korlátozásoknak megfelelően hétköznapokon 9-15 óráig-, szombaton 9-12 óráig tart nyitva. A leadott megrendelések átvételére és személyes vásárlásra is van lehetőség.

Személyes vásárlás, áruátvétel

A fertőtőzések elkerülése érdekében, kérjük, hogy megfelelő védőfelszerelésben jöjjön üzletünkbe, mi is lehetőség szerint így szolgálunk ki. A helyiség korlátozott méretére való tekintettel egyszerre csak egy vásárlót tudunk az üzletben fogadni. Ha valaki már van az üzletben, kérjük várja meg az üzlet előtt amíg sorra kerül.

A vásárlások életkor szerinti korlátozása nem vonatkozik ránk, csak egyes üzlettípusokra, így nyitvatartási időn belül, életkortól függetlenül kiszolgáljuk.

Online rendelések

Szállítási határidők

Jelenleg a megszokottnál nagyobb terheléssel dolgozunk, így a csomagküldés egy részét külsős logisztikai partnerünkkel közösen oldjuk meg. A két helyről történő rendelés kiszolgálás illetve a futárcégek nagyobb terheltsége miatt a csomagküldésben kisebb fennakadások lehetnek, Az eddigi 1-2 napos jellemző kiszállítási idő esetenként 3-4 napra megnőhet. Előre is köszönjük ezzel kapcsolatos türelmét. 

Szállítási módok

A népszerű átvételi pontos szállítási módokat, a Pick Pack Pontos és a GLS csomagpontot határozatlan ideig szüneteltetjük, hogy az átvétellel járó kockázatokat csökkentsük.

A GLS futárszolgálat érintésmentes átvételét találtuk a legbiztonságosabbnak ezért jelenleg ezt tudja igénybe venni. A futárnál a terminál érintése nélkül tudja átvenni a csomagot. Noha van utánvétes és helyszíni bankkártyás fizetési lehetőség,  ha egy mód van rá vegye igénybe az online bankkártyás fizetési lehetőséget már a rendeléskor, így tovább csökkenthetők az érintkezések.

Árukészlet

Noha a Covid-19 feladta a leckét a logisztikai és szállítmányozó cégeknek amely érinti a termékeink utánpótlását, jelenleg megfelelő raktárkészlettel rendelkezünk és zavartalan a készülékek-, szűrőbetétek- és alkatrészek utánpótlása. 

Ügyfélszolgálat

A megnövekedett ügyfélforgalomra való tekintettel lehet, hogy bizonyos esetekben lassabban válaszoljuk meg a felmerülő kérdéseket. Igyelszünk minden hívást fogadni, ha nem sikerült visszahívjuk. Írásban az e-mail címeinken illetve a weboldalunkon található ügyfél chaten keresztül tud üzenetet hagyni, amelyet 1 napon belül megválaszolunk.

Biztonságos vásárlást és jó egészséget kívánunk 

Vizetiszom.hu csapata