Point Faucet szűrőbetét

Point Faucet szűrőbetét Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.000 Ft (7.087 Ft + ÁFA)

Point Faucet csapszűrő 2 db, egyenként 10.000 liter kapacitású szűrőbetétje egy csomagban.

Leírás és Paraméterek

Hatékonyság

A Point Faucet csapszűrő csere szűrőbetétek hosszútávon is kiválóan távolítják el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magukban gyűjtik, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítják.

Megszüntetik a víz kellemetlen szagát és mellékízét, akadályozzák a vízkő képződését.

A technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA).
A KDF alapú csapszűrők mára már elterjedtek a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten.

A Point Faucet csapszűrő cserebetétek komponensei: 

1, KDF-55, nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki.

A KDF-55 réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. A KDF-55 réteg eközben akadályozza a baktériumok, algák, gombák elszaporodását is, mert a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.

2, A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF csapszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki. 

3, Az egységben lévő speciális FIR kerámiagolyók megváltoztatják rendezik a víz strukturális szerkezetét, megemelik az oxigénszintet, segítik szervezetet a zsírok és méreganyagok lebontásában, továbbá segítik az idegrendszer működését, támogatják az immunrendszert.

Karbantartás

A csomagban 2 db, egyenként 10.000 liter szűrőkapacitású szűrőbetét van. Egy-egy betét legfeljebb 1 évig használható. A szűrőcsere néhány perces művelet.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat

Utoljára ezt nézte