Termékek Menü

Puricom Denver Plus 12,5 központi vízlágyító rendszer

Ár:
210.200 Ft
A Puricom Denver Plus 12,5 prémium minőségű alacsony felépítésű vízlágyító rendszer, amelyet kis méretű méretű, 2-3 fős háztartásoknak javasolunk. 
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-12

Várható szállítási idő

Házhozszállítással
MPL futárszolgálat
1-2 munkanap
MPL Posta Pont
Postára szállított csomag
2-3 munkanap
Pick Pack
Pont
2-3 munkanap

Leírás és Paraméterek

A Puricom Denver Plus 12,5 prémium minőségű alacsony felépítésű helytakarékos vízlágyító rendszer, amelyet kis méretű, 2-3 fős háztartásoknak javasolunk. 

A Puricom cég a központi ioncserés vízlágyítók egyik legtapasztaltabb, gyártója, aki a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazza készülékeiben. A Spanyolországi gyárban készülő vízlágyító berendezések az európai vásárlók legmagasabb elvárásait is teljesítik. A Puricom vízlágyítók víz- és sótakarékos vezérléssel kerülnek forgalomba. Ha mellettük dönt, biztos lehet abban, hogy hosszú évekig nem lesz gondja a vízkővesedéssel, vízlágyítója észrevétlenül, problémamentesen fogja szolgálni Önt. 

 A Denver Plus egyetlen elegáns kivitelű kompakt kis helyigényű házban egyesíti a vízlágyító összes részegységét. Ebben az egységben kapott helyet a sótartály a vezérlő elektronika, és gyanta tartály is. A készüléket a telepítés alkalmával a család életritmusához és a vízminőséghez igazítva egyedileg programozzuk fel.  

A Puricom Denver Plus 12,5 készülék használatának előnyei: 

  • többszörösége növekedhet a vízzel dolgozó háztartási kazánok, vízmelegítők, bojlerek, mosógépek, mosogatógépek élettartama
  • jelentősen lecsökkenthet az energia veszteség, melyet a vízkövesedett rossz hatásfokkal működő berendezések okoznak
  • jelentősen, 20-30%-al csökkenthető a háztartásban használt vegyszerek, mosószerek, tisztálkodószerek mennyisége a lágy víz használata miatt
  • a mosdókon, mosogatókon, vízcsapokon, zuhanyakabinokon nem képződik több lerakódás, takarítás nélkül is sokkal tovább csillogók maradnak
  • a lágy vízben különleges élmény a fürdés is, kíméli a bőrt és a hajat

A Denver Plus 12,5 vízlágyító beépítésének teljes költsége a lágyító berendezésen kívül az alábbi tételekből adódik össze:

  • javasolt előszűrő vételára: 11.500,-Ft
  • beszereléshez szükséges flexicsövek, szerelvények vételára a beszerelési hely kialakításától függően: 10-30.000,-Ft
  • beszerelési hely kialakítása a vízlágyító csatlakozási pontjainak kiépítési költsége a nagymértékben függ a beépítés helyétől.
  • vízlágyító kiszállításának, bekötésének, felprogramozásának költsége: 25.000,-Ft

Kérdése van ? Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-2831374, vagy a 06-20-3834072 telefonszámon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Víz- és sótakarékos, automatikus vezérlésű, vízmennyiség- és idővezérelt kompakt vízlágyító készülék. Alacsonyabb víz- és sófelhasználás, kedvező ár, gyors telepítés és akár 5 év garancia*.

204.900 Ft

Víz- és sótakarékos, automatikus vezérlésű, vízmennyiség- és idővezérelt kompakt vízlágyító készülék. Alacsonyabb víz- és sófelhasználás, kedvező ár, gyors telepítés és akár 5 év garancia*.

197.900 Ft
Automata vezérlésű központi vízlágyító rendszer 4-6 fős háztartások részére közepes és magas vízkeménység esetén.
184.900 Ft