Smartfilters CT-1 szűrőbetét

Smartfilters CT-1 szűrőbetét Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.750 Ft (2.953 Ft + ÁFA)

Smartfilters CT-1 asztali víztisztító kivételes összetételű szűrőbetétje, amellyel nagyobb víztisztítókat idéző szűréshatékonyság érhető el.

Leírás és Paraméterek

Kivitel

A Smartfilters CT-1 víztisztító és a Blue 2in1 asztali víztisztító készülék legerősebb, prémium szűrőbetétje, amely kiváló eredményt nyújt a csapvízben leggyakrabban előforduló szennyeződések eltávolításában, védelmet biztosít fémek-, nehézfémek jelenléte esetén, és fejlett bakteriális védelemmel rendelkezik. 

A Smartfilters CT-1 és a Blue 2in1 készülék mellett más szabványos 10"-os asztali és beépíthető víztisztítókhoz is alkalmazható. A filter gyártója: Coolpex (Taiwan)

Hatékonyság

Két lépcsőben tisztítja meg a csapvizet.

Mechanikai szűrés: Először egy 5 mikronos finomságú polipropilén tekercs paláston halad át a víz, amely felfogja a lebegő, szilárd szennyeződéseket, mint rozsda, homok iszap.

Aktív szén - KDF - Ezüst szűrés: Ezt követően a granulált aktív szén rétegen folyik át a tisztítandó víz, amely megköti a szabad klórt 90% feletti hatásfokkal, eltávolítja a veszélyes klórszármazékokat és a szerves szennyeződéseket, amelyek rossz szagokat és mellékízeket okoznak. A szűrőben elhelyezett KDF réteg jó hatásfokkal semlegesíti a fémeket-, nehézfémeket. A szűrőbetétben az ezüst és a KDF kimagasló védelmet biztosít szűrőközegnek a baktériumok elszaporodásától.

Karbantartás

A szűrőbetétet 3-6 havonta kell kicserélni, ezalatt legfeljebb 2.500 - 3000 liter víz tisztítható meg vele. A szűrőcserével együtt el kell végezni a víztisztító szűrőházának fertőtlenítését is, amely a szűrőbetéthez mellékelt útmutatóval és fertőtlenítő csomaggal egyszerűen megoldható.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat

Utoljára ezt nézte