Smartfilters CT-2 csapra szerelhető víztisztító

Smartfilters CT-2 csapra szerelhető víztisztító Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
22.900 Ft (18.032 Ft + ÁFA)

Nagy tudású víztisztító feltűnés nélkül, nagy háztartások gazdaságos kiszolgálására.

Egyszerűen beüzemelhető és karbantartható, alacsony költséggel üzemeltethető.

Leírás és Paraméterek

Kivitel

A konyhapultra helyezhető víztisztító, amely mindössze 2 db egymás mellé helyezett ásványvizes palack nagyságú helyet foglal. A víztisztító adapterét a konyhai csaptelephez tudja egyszerűen csatlakoztatni. Az adapteren állíthatja be, hogy tisztított- vagy tisztítatlan vízre van szüksége, így csak akkor kell használja a készüléket, amikor valóban tiszta vízre van szükség.

Hatékonyság

1, Az első szűrőházban elhelyezett 0,3 mikron pórusméretű kerámia szűrő közel 20-szor alaposabban távolítja el a vízből a szilárd szennyeződéseket, mint a hagyományos előszűrők. Ez a szűrésfinomság már elegendő arra is, hogy a vízben esetlegesen jelenlévő baktériumok jelentős részét is visszatartsa.

2, A második szűrőházban egy kombinált többfunkciós szűrőbetét került elhelyezésre, amely granulált aktív szén és KDF (speciális réz-cink ötvözet) hatóanyagokat tartalmaz. Az aktív szén gondoskodik a klór eltávolításáról (több, mint 90%-os hatásfokkal) továbbá jelentősen lecsökkenti a szerves szennyeződések okozta kellemetlen szagokat és mellékízket. A KDF csökkenti a vízben lévő fémeket, nehézfémeket, segít a klór eltávolításában, továbbá gondoskodik arról, hogy a szűrőbetétben a baktériumok ne tudjanak elszaporodni.

Karbantartás

A víztisztító karbantartását egyszerűen, házilag is elvégezheti, amely a szűrőbetét(ek) cseréjéből és a készülék fertőtlenítésből áll.

A kombinált szűrőbetétet 6 havonta-, a kerámia előfiltert 24 havonta javasolt kicserélni.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 23.

Hello!

Már több éve vettem ezt a víztisztítót, csak ivóvíznek, jó döntéseim egyike volt. Külön tetszett hogy nem akart rámsózni nagyobb, drágább kütyüket, egyedül élőként ez a szerkezet pont elég.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat