Vízszűrő kancsók

A vízszűrő kancsók praktikus segítői minden háztartásnak. Használatukkal gyorsan, egyszerűen állíthat elő a csapvízből klórmentes, jóízű ivóvizet. A vízszűrő kancsók további előnye, hogy az általuk tisztított víz használata esetén jelentősen lecsökken a vízkövesedés, így a háztartási gépekbe, pl. kávéfőző, vasaló is alkalmazhatók.

Használatuk rendkívül egyszerű, nincsenek heyhez kötve és elektromos csatlakozást sem igényelnek. Ha feltölti a vízszűrő kancsó felső részét vízzel az pár percen belül lefolyik a szűrőbetéten keresztül az alsó részbe, ahonnan már fogyasztható is a tiszta víz. Egy feltöltéssel 1-2 liter viz tisztítható meg. A kisebb méretű víztisztító kancsókat a hűtők ajtajához tervezték, így a megtisztított vizet egyszerűen le is hűtheti. 

A víztisztító kancsók a tisztán tartásukon és a havonkénti pár perces szűrőcserén kívül karbantartást nem igényelnek. A  webáruházunkban vásárolt vízszűrő kancsókhoz hosszú távon biztosítjuk a szűrőbetéteket.

Olvassa el a Tudástár kapcsolódó cikkeit: Vízszűrő kancsók előnyei és hátrányai

Rendezés:
Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat