Teszt nanobar Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!
 
 
Mire vonatkozik a garancia?
 
Minden általunk értékesített víztisztító készülékre legkevesebb 12 hónap garanciát vállalunk a 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelet és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján. Egyes készülékeinkre ezt meghaladó garanciát nyújtunk, melyet a termékek adatlapján tüntetünk fel.
 
Hogyan érvényesíthető a garancia?
 
Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy kiváló minőségű készülékeket kínáljunk, meghibásodások azonban így is előfordulnak. Törekszünk arra, hogy ez a lehető legkevesebb fáradozást, időráfordítást és kényelmetlenséget okozzon Önnek.
 
A garancia részét képezi, hogy egy esetleges meghibásodás esetén nem kell a készülékek importőrét megkeresnie és vele egyeztetnie a hibát és a javítás körülményeit, mert ezt webáruházunk intézi Ön helyett. 
A garancia részeként tecnikusaink telefonon a hét minden napján rendelkezésre állnak, hogy kisebb meghibásodás esetén segítsenek annak elháratásában. Apróbb alakatrészek meghibásodása esetén 48 órán belül cserealkatrészt küldünk futárral, hogy tényleg csak a legszükségesebb esetben kelljen a készülék beszállításával fáradnia.
 
A javításra szoruló víztisztítókat 1204 Budapest, Igló utca 5. sz. alatti üzletünkbe kell eljuttatnia, ahol a lehető legrövidebb határidővel (általában 2-5 nap alatt) elvégezzük a javítást. A készülék üzletünkbe történő beszállítása és a hazaszállítás az Ön feladata. Ehhez futár partnerünk is igénybevehető, ennek költségei azonban Önt terhelik.
 
Nagyobb, beépített készülékeknél eldöntheti, hogy beszállítja a készüléket javításra, vagy helyszíni javítás szolgáltatásunkat veszi igénybe. Ez utóbbi esetben a technikusunk kiszállásának díja Önt terheli. A garancia érvényesítéséhez a jótállási jegyet és vagy a vásárláskor kapott számlát kell bemutatni.A garancia csak a géphez mellékelt szerelési- és használati útmutató szerint beszerelt és gyároi alkatrészekkel üzemeltetett készülékek esetén érvényesíthető. A garancia abban az esetben is érvényes ha a víztisztítót házilag szereli be, amennyiben a beszerelési útmutatóban foglalt útmutatásokat maradéktalanul követi.