Ön itt jár: > >

Tudástár

A Vizetiszom.hu tudástárban összeszedtük azokat a fontos írásokat, amelyek segítséget nyújtanak Önnek a víztisztító kiválasztásával és üzemeltetésével kapcsolatban.

2012-06-03 00:00:00 Sebők Atilla

A piacon kapható több tucat víztisztító készülék közül bizony nem egyszerű a választás. Mint minden más terméknél, itt is több szempontot kell figyelembe venni a “sikeres” vásárlás előtt.
Összeszedtük azokat a kihagyhatatlan kérdéseket, amelyeken végighaladva  és megválaszolva teljesebb képet kaphat és biztosabb kézzel választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

 

2012-06-05 00:00:00 Sebők Atilla

Parázs vita folyik az internetes fórumokon és víztisztítókat értékesítő weboldalakon az ozmózis víztisztítókat pártoló és ellenző “szakértők” között. 
Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a fontosabb különbségeket, amelyek a fordított ozmózis rendszerű víztisztítókat megkülönböztetik az egyszerűbb vízszűrőktől. 

2012-06-09 12:17:28 Sebők Atilla

A legelterjedtebb ivóvíztisztítási megoldások a vízszűrő kancsók, amelyek az elmúlt 40 évben világszerte több tízmillió háztartásba jutottak el és segítenek a tiszta ivóvíz előállításában. Cikkünkben összeszedtük azokat az előnyöket és hátrányokat, amelyek a vízszűrő kancsókat jellemzik.

2012-11-05 13:04:15 Sebők Atilla

Az ozmózis víztisztítók a mai háztartások számára elérhető legkorszerűbb, nagy biztonságot nyújtó ivóvíztisztító eszközök. Cikkünkből megtudhatja, hogyan működnek és mi a páratlan hatékonyságuk titka.

2014-02-05 16:38:04 Sebők Atilla

Gyakran találkozom azzal a véleménnyel, hogy a háztartási ivóvíztisztítás luxus, és csak kevesek kiváltsága. Ezzel a cikkel körüljárjuk a kérdést.

2014-02-12 17:18:11 Sebők Atilla

Mielőtt víztisztító készüléket választanánk, tisztáznunk kell, hogy szerintünk milyen a szervezet számára optimális összetételű ivóvíz. Két egymással ellentétes nézet létezik és mindkettő más-más vízszűrő rendszerrel állítható elő.  

2015-04-15 15:11:26

A vízkő a háztartások egyik legnagyobb ellensége. Idő előtt tönkreteszi a vízvezetékeket, csaptelepeket, kazánokat, bojlereket, hőcserélőket és mosógépeket, jelentősen megnöveli az háztartási gépek energiafogyasztását és a háziasszonyoknak is rengeteg plusz munkát ad. Eltávolítására és megelőzésére több megoldás is létezik, ebben a cikkben megnézzük, mikor, hol, melyiket érdemes alkalmazni.

 

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat