Aquafilter FRO5 szűrőgarnitúra ásványi patronnal

Aquafilter FRO5 szűrőgarnitúra ásványi patronnal Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.400 Ft (6.614 Ft + ÁFA)

Az Aquafilter FRO5 víztisztító család  5 db-os szűrő garnitúrája.

FRO5M, FRO5MJG, FRO5MP, FRO5MPJG, FRO5MPJG-CE24  fordított ozmózis rendszerű (reverse osmosis) víztisztító készülékekhez.

A víztisztító fertőtlenítéséhez szükséges csomaggal szállítjuk.

Leírás és Paraméterek

Kivitel

5 db-os szűrőgarnitúra a FRO5M, FRO5MJG, FRO5MP, FRO5MPJG, FRO5MPJG-CE24 fordított ozmózis rendszerű (reverse osmosis) víztisztító készülékekhez.

Hatékonyság

A szűrőgarnitúrában lévő szűrőbetétek:

  1. Aquafilter FCPS5, 5 mikronos tekercselt polipropilén szűrő, amely eltávolítja az 5 mikronnál nagyobb fizikai szennyeződéseket.
  2. Aquafilter FCCBL, tömbösített aktív szén szűrőbetét, amely eltávolítja a klórt, klórszármazékokat és a szerves szennyeződéseket.
  3. Aquafilter FCPS1, 1 mikronos tekercselt polipropilén szűrő, amely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb fizikai szennyeződéseket.
  4. Aquafiter AICRO granulált aktív szén utószűrő egység, amely eltévolítja az utolsó szag és mellékíz-maradványokat is a vízből.
  5. Aquafilter AIMRO ásványi nyag visszapótló egység

Karbantartás

6-12 havonta javasolt cserélni. A csere alkalmával javasolt az egész készüléket -szűrőegység és víztároló tartály- áttisztítani a mellékelt ferttőlenítő szer- és útmutató segítségével

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 17.

A termék megfelel az elvárásomnak, elégedett vagyok vele.
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 24.

Nagyon köszönöm a lehetőséget , a berendezésem kiválóan működik. Külön hálámat felyezem ki , mert az önök segitőkészsége jóindulatú,és preciz. Kaptam tanácsokat ,és az eszköz kontroljával kapcsolatban is segitettek. 8 éve használom a tiztitott vizet,aki beépitette,borsos árért , ráragasztotta az elérhetőségét. Amikor kérdéssel fordultam hozzá,sajnos újbóli kemény forintjaimra pályázott,pedig kérdésem neki parányi lett volna,de mégsem segitett,sajnos belőle a jóindulat hiányzott. Egy év múlva jelentkezem,kivánok önöknek vidámságot,és sikereket. Üdv Attila
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 27.

Nagyon jó a termék ára, és a minősége. Rövid időn belül megérkezett.
| 5 / 5 csillag!
2015. 03. 12.

nagyon jó hatásfokkal dolgzik.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat