Blue/FitAqua-UPS 2 Prémium szűrőgarnitúra

Blue/FitAqua-UPS 2 Prémium szűrőgarnitúra Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.460 Ft (4.299 Ft + ÁFA)

Blue / Fit Aqua UPS-2 Prémium szűrőkészlet, különösen hatékony kerámia- és aktív szén - KDF szűrőbetéttel. 

Leírás és Paraméterek

Kivitel

10"-os méretű kerámia filter és 10"-os kombinált aktív szén, KDF -réz-cink ötvözet- összetételű szűrőbetét.

Hatásfok

Az első szűrőegység egy kerámia filter, amely a szilárd szennyeződéseket távolítja el, mint pl. rozsda, homok, iszap. Különlegesen finom pórusaival -0,3 mikron- közel 20x olyan hatásfokkal távolítja el a szilárd szennyeződéseket, mint a hagyományos előszűrők. Ez a szűrésfinomság már egyes baktériumok eltávolítására is elegendő.

A második kombinált szűrőegység granulált aktív szén-KDF hatóanyaga a klór-, a szerves szenyeződések okozta kellemetlen szagok és mellékízek-, valamint a fémek-, nehézfémek eltávolításáért felelős.

Karbantartás

Kerámia filter:

Átlagos háztartási használat és -vízminőség mellett 2 év a szűrőbetét várható élettartama. A készülék 2. szűrőházában teljesítő kombinált szűrőbetét cseréjével egyidejüleg -tehát 6 havonta- meg kell tisztítani és át kell fertőtleníteni.  

Kombinált szűrőbetét:
6 havonta kell cserélni, mely idő alatt legfeljebb 6000 liter (napi 30 liter) csapvíz tisztítható meg. Ennél intenzívebb használat esetén gyakoribb szűrőcsere javasolt.
 
A Blue/Fit Aqua UPS-2 Prémium szűrőkészlet kompatibilis az általunk korábban forgalmazott Blue UPS-2 és Blue UPS-2 Plus víztisztító készülékhez, valamint a legtöbb 2 szűrőházas 10"-os szűrőkészülékhez.
 

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat

Utoljára ezt nézte