Point Faucet csapszűrő

Point Faucet csapszűrő Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
18.750 Ft (14.764 Ft + ÁFA)

Élő-, energetizált víz a csapból.

A point csapszűrő egy hiánypótló termék a víztiszítók piacán. Kis méretét, igényes-, tartós kivitelét a legújabb technológiával ötvözi.

A szűrést kiváló minőségű-, Japán-ból és az USA-ból származó hatóanyagok végzik. A Point a tisztítás mellett energetizálja is a csapvizet.

Leírás és Paraméterek

Kivitel

Csaptelep végére fixen rögzíthető esztétikus vízszűrő, igényes fém házban. A legtöbb Magyarországon forgalomban lévő csaptelepre egyszerűen felszerelhető a csomagban található adapterek segítségével. 2 db, egyenként 10.000 liter kapacitású szűrőbetéttel szállítjuk.

Hatékonyság

A Point Faucet csapszűrő hosszútávon is kiválóan távolítja el a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magában gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. Lecsökkenti a vízben lévő fémek-, nehézfémek tartalmát, megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, akadályozza a vízkő képződését.
A technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA).
A KDF alapú csapszűrők mára már elterjedtek a háztartásokban, elsősorban Amerikában, Nyugat-Európában és a Távol-Keleten.

A Point csapszűrő nem vonja ki a vízben lévő ásványi anyagokat és nyomelemeket.

A Point Faucet csapszűrő komponensei 

1, KDF-55, nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki.

A KDF-55 réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. A KDF-55 réteg eközben akadályozza a baktériumok, algák, gombák elszaporodását is, mert a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.

2, A kálciumszulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF csapszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

3, Az egységben lévő speciális FIR kerámiagolyók megváltoztatják rendezik a víz strukturális szerkezetét, megemelik az oxigénszintet, segítik szervezetet a zsírok és méreganyagok lebontásában, továbbá segítik az idegrendszer működését, támogatják az immunrendszert.

Karbantartás

A csomagban a készülék mellett 2 db, egyenként 10.000 liter szűrőkapacitású szűrőbetét van. Egy-egy betét legfeljebb 1 évig használható. A szűrőcsere néhány perces művelet. A készülékhez a vásárlást követően folyamatosan biztosítjuk a szűrőbetéteket.

Előnyök / Hátrányok a versenytársakohoz képest

Előnyei: A Point Faucet az egyik  legkisebb, igényes kialakítású víztisztító, amely feltűnés nélkül elhelyezhető, akár a legszebb konyhában is. Könnyen fel-, leszerelhető, költöztethető, elvihető akár a nyaralásokra is. A különleges szűrőanyagnak köszönhetően folyamatos szűrést tesz lehetővé a csaptelepen. A víz tisztításán kívül víz energetizáló hatása is van. 

Hátránya: A kis méret melletti nagy szűrőkapacitásból adódóan nem távolítja el a vízből a mechanikai szennyeződéseket, (rozsda, homok, iszap) 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Nem csak értékesítjük a víztisztítót, hanem folyamatosan gondoskodunk vásárlóink készülékének zavartalan üzemeltetéséről a szűrőbetétek és az alkatrészek utánpótlásáról.

Figyelemmel kísérjük, hogy mikor kell szűrőt cserélnie víztisztítójában és erről időben értesítjük.

Hogy juthat hozzá?

Tegye a kosárba a terméket majd adja meg a kiszállításhoz szükséges adatokat, vagy ha Önnek kényelmesebb -esetleg további kérdései vannak- rendelje meg telefonon, munkanapokon 9-17 óra között a 06(1)283-1374 telefonszámon.

Mai megrendelését 2 munkanapon belül futárszolgálattal házhozszállítjuk vagy 3 munkanapon belül a kiválasztott Postahivatalba vagy Pick Pack Pontra szállítjuk a víztisztítót Magyarország teljes területén. 

Válassza a személyes átvételt 1204 Budapest, Igló utca 5. szám alatti szaküzletünkben, ahol a készülék megtekinthető és kipróbálható vásárlás előtt. 

Kérdése van ?

Ha a Point Faucet víztisztítóval kapcsolatban kérdése van, Hívja munkatársunkat a 06-1-2831374 vagy a  06-20-3834072 telefonszámon !
A termékleírások mellett szereplő képek illusztrációk és részleteiben különbözhetnek a kiszállított terméktől.
 

További képek
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 16.

Kicsi, egyszerű és nagyon praktikus. Azóta nem veszünk palackozott vizet, úgyhogy egyszerre spórolunk, kevesebbet is cipekedünk és ráadásul (nem utolsó sorban) a környezetet sem szennyezzük. Csodás:)
| 5 / 5 csillag!
2011. 11. 12.

A mosdó csapra vásároltuk a készüléket és be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Azóta nem kell a klórt szagolni a reggeli mosdásnál. A legnagyobb meglepetést azonban azzal okozta, amikor elvittük a nyaralásunkra, ahol büdös ihatatlan víz folyt a csapból. A kis berendezés ezt is hibátlanul megoldotta, egyetlen flakon vizet sem kellett vásárolnunk.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat

Utoljára ezt nézte