PurePro Infrared energetizáló patron

PurePro Infrared energetizáló patron Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.950 Ft (3.898 Ft + ÁFA)

Infravörös sugarakkal működő energetizáló egység, amely a víztisztító által már megtisztított víz utókezelésére lett kifejlesztve. Használata segítséget jelent a szervezetnek az optimális működés elérésében.  

Leírás és Paraméterek

Az emberi test különböző szerveiben a keringési rendszer fontos szerepet játszik, különösen igaz ez a mikro-keringési rendszerre. A mikro-keringési rendszer nem megfelelő működése esetén különböző betegségek alakulhatnak ki. Az emberi test frekvenciájához hasonló FIR vibráció képes behatolni a testbe, és aktiválni a sejteket, valamint reaktiválni és erősíteni a mikro-keringési rendszert. Szabályozza a véráramlást, és a véredényekben a vérrögök által elzárt vért, ugyanakkor vitalizálja az egész testet.

PurePro Infravörös szűrőbetét (AIFIR)

A mélyreható infravörös sugarak hatásai az emberi szervezetre:
- aktiválják a szervezetünkben található vízmolekulákat
- javítják szervezetünk oxigénszintjét
- felmelegítik és kiválasztják vérünkből a benne található zsírokat, kemikáliákat és méreganyagokat, így könnyítve meg a véráramlást
- eltávolítják szervezetünkből a többi káros anyagot
- csökkentik szervezetünk savasságát
- az idegrendszer működését javítják.

A mélyreható infravörös sugarak (FIR) a napfény tartományába eső sugarak, amelyek szabad szemmel láthatatlanok. A mélyreható infravörös sugarak hullámhossza 4 mikrontól 1000 mikronig terjed. A legfrissebb biotechnológiai kutatások szerint a mélyreható infravörös sugarak kiemelkedő szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és növekedésében. Éppen ezért ezeket a mélyreható infravörös sugarakat „biogenetikus sugaraknak” nevezik. A víz és a fehérje minden földi élő organizmus szerves részét képezi. A vízmolekulák folyamatosan vibrálnak. Ha a vízmolekulákat 8-10 mikron hullámhossznyi (a vízmolekulák vibrációjával megegyező) rezgésnek tesszük ki, a két rezgés között „rezonancia” lép fel.

A rezonancia a vizet rendkívül gyorsan (10/12 mp alatt) hidrogén és hidroxid ionokká bontja szét. Ezt a folyamatot nevezzük „vízaktiválásnak”. Ha az emberi test szöveteiben kerül sor ilyen vízaktiválásra, a sejtek anyagcseréje és a lerakódások eltávozása illetve a tápanyagellátás felgyorsul. Az emberi test 70%-át víz alkotja. A FIR képes aktiválni, reaktiválni, illetve visszaállítani testünk különböző szerveiben az egészséges működést.

Technikai paraméterek:

Átmérő: 53 mm
Hossz: 254 mm
Maximum áramlási sebesség: 250 l/24 h
Maximum nyomás: 6 bar
Maximum hőfok: 51 C
Kapacitás: 3600 liter

Az emberi test különböző szerveiben a keringési rendszer fontos szerepet játszik, különösen igaz ez a mikro-keringési rendszerre. A mikro-keringési rendszer nem megfelelő működése esetén különböző betegségek alakulhatnak ki. Az emberi test frekvenciájához hasonló FIR vibráció képes behatolni a testbe, és aktiválni a sejteket, valamint reaktiválni és erősíteni a mikro-keringési rendszert. Szabályozza a véráramlást, és a véredényekben a vérrögök által elzárt vért, ugyanakkor vitalizálja az egész testet.

A FIR sugarak egy másik előnye immunrendszerünk felkészítése a betegségekkel szemben. Részben ez a hatása a test anyagcseréjének illetve a mikro-keringési rendszer helyreállításának. Lelassítja az öregedési folyamatot, segíti a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, és növeli az élettartamot.

Az AIFIR szűrőkben található bio-kerámia granulátumokat különböző kerámiákból állítják elő, melyeket ásványi anyagokkal, mint pl. sziliciumoxid (SiO2) és aluminiumoxid (AI2O2), stb. elegyítenek. Ezen anyagok keveréke bocsátja ki a FIR sugarakat.

A FIR rezonanciát idéz elő a vízsugaraknál. Ionizálja és aktiválja a sejtjeinkben és vérünkben található vízmolekulákat, ily módon javítva vérkeringésünket és egészségi állapotunkat.

A mélyreható infravörös sugarak egyéb felhasználási területei:

- megakadályozzák a baktériumok elszaporodását
- fájdalomcsillapítás
- lágyítják a kemény vizet
- elveszik a víz kellemetlen szagát
- levegőtisztítás
- erősítik és segítik az egészségmegőrzést
- felgyorsítják a sejtek regenerálódását
- kiegyensúlyozzák a szervezet savháztartását
- a vér koleszterinszintjét helyreállítják
- megakadályozzák a penész kialakulását
- frissességet biztosítanak
- elősegítik a növények növekedését.

A termékeink használata nem korhatárhoz kötött. Tulajdonképpen a születés pillanatától kezdve egészen idős korig használható az AIFIR. A FIR-nek nincsenek mellékhatásai, hatékonyságát pedig a megnövekedett életerő, a jobb egészségi állapot és az általános jobblét bizonyítja. 

 

a termékleírás forrása a termék gyártójának weboldalai: www.purepro.net, www.pure-pro.com

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 31.

Évek óta használom,megbízható kiváló termék.Ajánlom mindenkinek aki ilyen vagy hasonló készüléken gondlkodik.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termékek
Online fizetés

Áruházunkban a hagyományos átutalás és utánvét mellett fizethet bankkártyával online  vagy MasterPass digitális tárcával  

Kosár
0 árucikk
Kapcsolat

Utoljára ezt nézte